Genieten en afzien in MTB monstertocht

In alle vroegte stapten 627 deelnemers op hun mountainbike om deel te nemen aan de Dutch Masters of MTB 2022. Goed voorbereid, de kou trotserend moest een route van 200 kilometer worden gefietst. Het start- en finishpunt in Haarle. Onderweg waren verschillende verzorgingsposten ingericht waaronder ook in Openluchttheater de Kösterskoele in Markelo. Deze verzorgingspost lag vandaag op net iets over de helft van de route. Voor de deelnemende Markeloërs bekend terrein evenals een aanzienlijk deel van de route. De Markelose MTB route was namelijk meegenomen in de monstertocht van Haarle. “Het was goed te doen vandaag. We hadden een perfecte ondergrond”, vertelde Jaap de Groot nadat hij aan het einde van de middag was gefinisht in Haarle en een ‘droadnagel’ in ontvangst had genomen.