Kinderen samen in concert met Fanfare

Dinsdag 22 november zal in de SoCu-ruimte van sporthal De Haverkamp het concert ‘De Introductieles’ ten gehore worden gebracht door leerlingen van de groepen 5 van de Markelose basisscholen en het orkest van muziekvereniging De Fanfare Markelo. Het concert is het resultaat van lessen op trompet, saxofoon, dwarsfluit en klarinet op de basisscholen gegeven door docenten van de muziekschool Hof van Twente. De instrumenten zijn beschikbaar gesteld door onder meer De Fanfare. Het concert belooft een samenspel te worden van de kinderen en het orkest van De Fanfare, waarbij de kinderen graag willen laten horen wat ze in korte tijd hebben geleerd en De Fanfare graag wil laten zien wat ze in haar mars heeft.

Naast de blazers zal er in het concert ook zeker aandacht zijn voor de slagwerkers. De Markelose muziekvereniging hoopt dat het concert een aantal nieuwe leden op gaat leveren en nodigt iedereen van harte uit om het concert vanaf 19.30 uur bij te wonen.