Open huis bij WY.Fysiotherapie

Vrijdagmiddag 18 november kan men vrijblijvend kennismaken met de samenwerkende therapeuten bij WY.Fysiotherapie aan de Holterweg in Markelo. De praktijk organiseert die middag tussen 16.00 en 18.00 uur een speeddate. “Wij willen jullie graag kennis laten maken met de verschillende therapeuten”, aldus Ying-Ha Tang. Die middag zijn fysiotherapeuten van WY.Fysiotherapie, een huidtherapeut van Dermedicare, een ergotherapeut van Ergotherapie Hof van Twente en een handtherapeut van Centrum voor Fysiotherapie aanwezig.

De fysiotherapeuten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en geven informatie over de verschillende specialisaties zoals fysiotherapie bij oncologie, COPD en psychosomatiek. De huidtherapeut van Dermedicare kan alle vragen beantwoorden omtrent droge huid, eczeem of acne. De producten staan klaar om getest te worden en u krijgt een proefje mee naar huis. Een ergotherapeut richt zich op het weer mogelijk maken van dagelijkse, betekenisvolle activiteiten waardoor mensen langer zelfstandig kunnen functioneren. Er zijn diverse hulpmiddelen te zien en ook is er de mogelijkheid om deze uit te proberen en kunt u vrijblijvend informeren of een ergotherapeut iets voor u kan betekenen. De handtherapeut laat een demo zien en geeft informatie over artrose in de hand/vingers.

WY.Fysiotherapie wil met de speeddate mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de praktijk. Voor elke bezoeker staat er vrijdagmiddag een goodiebag klaar.