De Bloemerie in Candle-light

De decembermaand staat in het teken van de feestdagen waarin we ons huis ‘warm’ aankleden met lichtjes, een kerstboom en kerstversiering. De Bloemerie organiseert van donderdag 17 november tot en met zaterdag 19 november Candle-light dagen van 8.30 tot 20.00 uur. De winkel aan de Noorachtereschweg staat geheel in het teken van kerst en is onderverdeeld in verschillende hoeken waarin diverse stijlen zijn te vinden. ‘we hopen mensen te verrassen en te inspireren met nostalgie, een landelijk en natuurlijke uitstraling maar ook met modern, goud- en zwarttinten en een ‘foute hoek’ met vele opvallende kleuren. 

Tijdens de Candle-light driedaagse is de De Bloemerie gevuld met heel veel kerstaccessoires, ornamenten voor in de kerstboom, kaarsen en led-kaarsen maar hebben Getty en Janet ook kerstbloemwerk klaar staan. Alles om u alvast te inspireren en de gezelligheid en warmte voor de komende decembermaand te laten proeven.

“We hebben dit jaar heel bewust gekozen om onze Candle-light niet op twee avonden te organiseren maar te kiezen voor drie dagen zodat klanten meer verspreid onze winkel bezoeken en de kans hebben om lekker tussen alle nieuwe accessoires te komen snuffelen”, vertellen Getty en Janet Eggink. De Bloemerie straalt nu al een warme en gezellige sfeer uit, terwijl nog niet eens alles een plekje in de winkel heeft gekregen. Janet: “De komende dagen zetten we met het team de puntjes op de i zodat we aanstaande donderdag op tijd klaar zijn voor de Candle-light dagen bij De Bloemerie”.