Doors Wide Open: Met elkaar voor elkaar

Mensen die onverwachts in nood zijn gekomen door de hoge inflatie en energiekosten kunnen gebruik maken van de foodbus. Elke maandag parkeert Seine Braakman van welzijnsorganisatie Doors Wide Open de foodbus op de parkeerplaats van Sporthal De Haverkamp in Markelo.  Mensen kunnen hier tussen 9.30 en 17.00 uur anoniem boodschappen en andere eerste levensbehoeften ophalen zonder daarvoor te betalen.

“In onze Hof is het niet nodig om in armoede te moeten leven. Met dit project zijn we er met elkaar én voor elkaar”, geeft Seine Braakman aan. Ondernemers en natuurlijk ook particulieren die dit iniatief willen steunen kunnen spullen inbrengen aan de Grotestraat 103 in Goor. Wilt u het initiatief financieel ondersteunen? Uw hulp wordt  meer dan gewaardeerd. Een financiële bijdrage kunt u over maken op NL27INGB0006753838 ten name van Doors Wide Open.