onsProat: Normaal leven

Beste mensen,

Een jaar geleden zaten we aan de vooravond van een uitbreiding van de corona maatregelen en een avondlockdown. Een grote klap voor vele mensen, ondernemers en vooral de zorgmedewerkers.

Nu een aantal maanden later, hebben we weer een gewoon leven zonder opgelegde coronabeperkingen en lijkt het eigenlijk allemaal best ver weg. Nu zijn er weer andere problemen zoals stikstof, klimaat en energie/ gasrekeningen. De mensen zijn weer goed gemutst en weer volop aan het genieten. Afgelopen maanden zijn er veel dingen ingehaald en georganiseerd, super leuk! Iedereen was er ook erg aan toe. Zelf ondervond ik het een aantal weken geleden heel bewust, dat ik het allemaal weer redelijk hetzelfde vond gaan. Werken, sporten, café, keet, tentfeestje of naar de discotheek. En wat te denken van de verplichte dingen waar je in corona onderuit kon hahaha. Afgelopen weken waren er meer nieuwe dingen; zoals bijvoorbeeld HEISA wat ik zelf wel heel vernieuwend vond en echt een keer een andere locatie.

Afgelopen week was ik ook zelf weer in het nieuws. Dit keer wel positief, vind ik zelf. Jantien Bussink (Tubantia) heeft een super mooi artikel geschreven over ons bedrijf Erve Hartgerink.

Afgelopen donderdag was de lancering van Tech Dog Group van onze dorpsgenoot Joy Rhida en Kevin Slag uit de naastgelegen stad Goor. Een super mooie avond met mensen die werken met een zekere passie en omringd zijn door mensen die deze passie delen. Zoveel gedreven mensen met fonkelingen in hun ogen, zo mooi om dit te zien.

Mensen ga allen wat leuks doen wat echt in je hart ligt en maak je niet te druk om dingen waar je geen invloed op hebt. Steek geen energie in dingen waar je zelf niet gelukkig van wordt.

Wens jullie een prettige zondag en graag tot over 4 weken.

Met vriendelijke groet,

Robin Hartgerink