Boerderij onbekend deel 4 (UPDATE)

In aansluiting op de oproep van de afgelopen drie weken hierbij wederom drie foto’s uit het archief van de Stichting Heemkunde Markelo waarvan de locatie door de vrijwilliger nog niet achterhaald kon worden. De foto’s zijn afkomstig uit een collectie van circa 300 foto’s van boerderijen in Markelo die gemaakt zijn rond 1978. Het gaat hierbij mogelijk om boerderijen die de afgelopen decennia geheel of gedeeltelijk zijn verbouwd of zijn vervangen.

Mocht de boerderij worden herkend, dan vernemen we dat graag via oudetoren@maarkelsnieuws.nl onder vermelding van het nummer van de foto.

UPDATE: Inmiddels zijn de onderschriften van foto 10, 11 en 12 bekend.
Foto 10: Hutteman aan de Plasdijk 1
Foto 11: Erve de Baas aan de Oude Borculoseweg 2 in Stokkum
Foto 12: Erve Nijhuis aan de Nijhuisweg in Stokkum