Boerderij onbekend deel 1 (UPDATE)

Het archief met foto’s van de Stichting Heemkunde Markelo is onlangs uitgebreid met circa 300 foto’s van boerderijen in Markelo die gemaakt zijn rond 1978. Veel foto’s zijn door de vrijwilligers van de stichting al gekoppeld aan een locatie. Bij een aantal foto’s kon de locatie niet worden herleid. Het gaat hierbij mogelijk om boerderijen die de afgelopen decennia geheel of gedeeltelijk zijn verbouwd of zijn vervangen.

Mocht de boerderij worden herkend, dan vernemen we dat graag via oudetoren@maarkelsnieuws.nl onder vermelding van het nummer van de foto.

UPDATE: Inmiddels zijn de onderschriften van de drie foto’s bekend. Foto 1 is Erve Olijdam aan de Holtdijk 6, foto 2 is de leegstaande boerderij van Hartgerink, voorheen Groot Meulenkolk, aan de Holtdijk 8 en foto 3 is Erve de Flipborg aan de Klemmerweg 5.