Groene kinderboekenweek

Vandaag is de Kinderboekenweek 2022 gestart. De 10-daagse promotie van het kinderboek in de Nederlandse taal loopt tot 16 oktober en heeft dit jaar als thema: ‘Gi-ga-groen!’ De natuur is overal om ons heen en er zijn veel boeken die kinderen helpen een echte natuurheld te worden. Tijdens de Kinderboekenweek krijg je bij aanschaf van minimaal 12,50 euro aan kinderenboeken gratis het kinderboekenweekgeschenk dat passen bij het thema is geschreven. Boek- en Kantoorvakhandel Prins staat vandaag in de hal van het Kindcentrum Markelo met een speciaal ingerichte tafel met kinderboeken.

Vanaf 12.30 uur starten ze er met een boekverkoop in het onderkomen van onder meer Obs de Zwaluw en Basisschool de Welp. Ook is er het prentenboek EGALUS dat speciaal is gemaakt voor de Kinderboekenweek verkrijgbaar.