Sfeerverlichting in Huiskamer van Markelo

Het centrum van Markelo wordt jaarlijks in de donkere wintermaanden aangekleed met sfeerverlichting. “Deze sfeerverlichting is aan vervanging toe en bovendien vinden we het niet meer van deze tijd. We hebben daarom het plan opgevat om nieuwe verlichting aan te schaffen. Ons plan is om minimaal twee maar eigenlijk het liefst drie bomen in het centrum in de lampjes te zetten”, vertellen Richard Landuwer en Henry Blankhorst enthousiast. De gemeente heeft positief gereageerd op het plan van de ondernemers evenals het bestuur van Ondernemend Markelo.

Gemeente Hof van Twente heeft toestemming gegeven om de verlichting aan te brengen mits dit door een gekwalificeerd bedrijf wordt uitgevoerd. Het bestuur van Ondernemend Markelo heeft afgelopen week een mooi bedrag toegezegd waarmee het plan alvast van start kan gaan. “Door deze toezegging kunnen we van start maar we zijn op zoek naar financiële middelen om het gehele plan in zijn totaal uit te kunnen voeren. We hopen dat er meerdere partijen bereid zijn om een bijdrage te leveren om zo het plan te laten slagen”, vertellen Henry en Richard. Wil je de initiatiefnemers helpen met een financiële bijdrage stuur dan een mail naar henryblankhorst@plussupermarkt.nl of markelo@welkoop.com.