Eerste muziekcafé Het Beaufort succesvol

De eerste editie van het Muziekcafé, een nieuw initiatief van Het Beaufort, werd vrijdagavond een succes. Liefst 25 muzikanten en een aantal luisteraars had gehoor gegeven aan de oproep om in een gemoedelijke sfeer zijn muzikale vaardigheden te tonen. Op klarinet, gitaar, piano en accordeon speelden ze nummers van bekende artiesten en enkelen ook nummers die ze zelf hadden geschreven. Ook werd er gezongen. De luisteraars beleefden er veel plezier aan. Later op de avond speelde een aantal muzikanten ook samen en werd het een mooie afsluiting van een heel gezellige muziekavond. Deze eerste editie belooft een goed voorteken voor de volgende Muziekcafés. Op vrijdag 21 oktober aanstaande kunnen muzikanten weer met hun instrumenten of stem terecht in Het Beaufort. Ook luisteraars zijn dan weer van harte welkom.