Startavond Vrouwen van Nu Markelo

Het nieuwe seizoen van de afdeling Markelo van de Vrouwen van Nu start aanstaande woensdagavond bij De Haverkamp. Op deze avond laten de commissies en interessegroepen van de afdeling zien wat de leden dit seizoen kunnen verwachten. Op deze avond kan men zich alvast opgeven voor de verschillende activiteiten. De afdelingsavond wordt verzorgd door ‘Vrouwenspektakel’, een cabaretgroep uit Gorssel. Zij treden op met het programma ‘Betsy’. Het programma kent veel herkenningspunten voor Vrouwen van Nu en wordt afgesloten met een ontroerend slotlied. De zaal is open vanaf 19.00 uur zodat iedereen ruim de gelegenheid heeft om bij de standjes rond te kijken, het programma begint om 19.45 uur.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Dit kan zijn om anderen te ontmoeten bij de afdelingsavonden, omdat je samen met de Vrouwen van Nu leuke dingen wilt doen of omdat je een bepaalde passie hebt die aansluit bij een interessegroep van Vrouwen van Nu. Meer informatie is verkrijgbaar bij Dientje Mombarg, tel. 0547-361464 of email: vrouwenvannumarkelo@gmail.com