Kwisboek Maarkelse Kwis klaar

Op 4 november 2022 wordt de tweede editie van de Maarkelse Kwis gehouden. De eerste editie was een groot succes en smaakte naar meer. Na ruim 3 jaar voorbereidingstijd is afgelopen week de laatste hand gelegd aan het Kwisboek. De 100 vragen en doe-opdrachten zijn voor zowel jong en oud en gericht op Markelo. Voor de tweede editie hebben zich ruim 80 teams ingeschreven, waarmee de ruim 50 teams van de eerste editie ruimschoots is overtroffen. De teamcaptains zijn gisteren door de organisatie geïnformeerd over de procedure over het in ontvangst nemen van het Kwisboek en de voorafgaande instructie.

Evenals bij de eerste editie zal de instructie uitsluitend toegankelijk zijn voor teamcaptains. Deelnemen aan deze instructie is noodzakelijk om aan de Maarkelse Kwis 2022 te kunnen beginnen. Mochten er teamcaptains zijn die nog geen mail hebben ontvangen van de organisatie, dan wordt aangeraden zelf contact met de organisatie op te nemen.