SC Markelo foutloos in bekertoernooi

Sportclub Markelo heeft tot op heden een vlekkeloze voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van hoofdtrainer Rutger Kats won vanmiddag het derde bekerduel tegen Haarle met 1-0 door een doelpunt van Steven Bloemen. Door deze overwinning zijn de zwart-witten groepswinnaar geworden in de poule. In het bekertoernooi werd namelijk eerst DSVD uit Deurningen met 2-3 aan de kant gezet. Het tweede bekerduel werd op eigen veld met 3-1 gewonnen van Sportlust Vroomshoop door doelpunten van Steven Bloemen en Sam Warmelink (2). Vanmiddag werd dus ook het derde bekerduel gewonnen waardoor Sportclub Markelo zich kan opmaken voor de volgende ronde van het bekertoernooi. Naast de drie overwinningen in de beker werd in de voorbereiding ook het oefenduel tegen Sportclub Lochem met 2-1 gewonnen. Het lijkt er dus op dat Sportclub Markelo klaar is voor het nieuwe voetbalseizoen in de 3e Klasse. Volgend weekend staat het eerste competitieduel op het programma, dan is Diepenveen de tegenstander aan de Endemansdijk. De aftrap zal om 14:00 uur plaatsvinden.