Veel publiek bij Trekkertrek

Sleepwagenteam Buurman en Buurman en Auto Sport Vereniging Markelo kunnen terugkijken op een succesvolle organisatie van Trekkertrek 2022. Op het terrein achter Café Vennebekken werd gisteravond om 17.00 uur al gestart. Vandaag startte de eerste wedstrijden in de verschillende categorieën om 8.30 uur.  De dag startte mistig maar al snel liet de zon zich zien. De Trekkertrek trok wederom veel publiek van verschillende pluimage. De uitslagen kun je vinden op https://live.ttmarkelo.nl.
“Het was een prachtig weekend. Hoop publiek en goed weer. De baan was gisteren iets te nat maar vandaag fantastisch. We kijken terug op een evenement zonder incidenten. Het is allemaal prima verlopen. Gisteren werden nog eens 8 extra sport trekkers aan de deelnemerslijst toegevoegd omdat een wedstrijd in Brabant niet doorging”, aldus de organisatie.