Klassieke motoren op Herikerberg

Crossmotoren die in vervlogen tijden aan de starten stonden bij grote wedstrijden op circuit de Herikerberg in Markelo maken staan zondag 17 september aan de start van de NK Classic. Samen met de Vintage Motocross Club Nederland organiseert de Markelose Motorclub Ons Genoegen een van de rondes in de NK Classics. Een dag eerder, op zaterdag 17 september, zullen veel leden van Markelose motorclub en omliggende plaatsen aan de start staan van de uitwisselingscross.

Op de zaterdag zal er gereden worden in de klassen 125cc, 250cc, 500cc, V45+, dames en Superklasse. Op zondag wordt er gereden in de klassen Classic 50cc, Twinshock, Promotieklasse, ONK MX50 en PRE 98 ‘Super EVO’. Voor zaterdag is de toegang tot het circuit gratis, op zondag geldt voor personen vanaf 16 jaar een entreeprijs van 5 euro.