Gevonden voorwerpen Dorpsfeest Markelo -update-

In en rond de feesttent op het Kaasplein in Markelo zijn een aantal fietssleutels, pasjes, zonnebril en een telefoon gevonden. Denk je dat een van de afgebeelde voorwerpen van jou is neem dan contact op met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan klepperderk@maarkelsnieuws.nl.


Fiets vergeten

Vrijdagavond is er op een oprit aan de Taets van Amerongenstraat een fiets geparkeerd. De fiets staat nog steeds op de oprit. Wellicht is iemand vergeten waar hij de fiets voorafgaand aan het feestweekend in Markelo heeft geparkeerd? De bewoner waardeert het erg wanneer de fiets zo snel mogelijk wordt opgehaald.

Mountainbike gestolen
Weet iemand waar de mountainbike op de hiernaast afgebeelde foto op dit moment is? Hij is zonder toestemming meegenomen en (nog) niet teruggebracht.

Autosleutel met label Grolsch
Zondagmorgen 28 augustus is op een oprit aan de Goorseweg een autosleutel gevonden met een forse label met de tekst Grolsch.

Sleutel met label FC Twente