EGBERT HARGEERDS SCHUTTERSKONING 2022

Egbert Hargeerds is sinds vanmiddag de nieuwe Schutterskoning van Markelo en daarmee de opvolger van Johan de Jong. Samen met Biljartkoningen en Biljartkoninginnen van 2021 en 2022 neemt de oud-tentvoorzitter de laatste plek op de Koningswagen in morgen tijdens de optocht. Eerder op de middag wist Arne Meengs de kop er al af te schieten, viel de linkervleugel ten prooi aan Michelle Overmeen en was de rechtervleugel voor Guus Brandriet. Het vogelschieten mocht dit jaar rekenen op het maximum aantal van 150 deelnemers.

Het vogelschieten is traditioneel een populair onderdeel van het Dorpsfeest Markelo. Voorzitter Jan-Willem Kevelam van de vogelschieten gaf aan dat er ook dit jaar veel inschrijvingen waren: “Er was een te lange wachtrij voor het inschrijven, helaas hebben we mensen moeten teleurstellen. Voor volgend jaar moeten we nadenken hoe dit op te lossen”.

Foto’s van de ontlading van Egbert Hargeerds zijn hier terug te vinden.