Biljarters aan vooravond halve finales

Over iets meer dan een week zijn de troonopvolgers van Sandra Stokreef en Mark Mensink bekend. Voordat het zover is moeten de halve finales en finales eerst worden gespeeld. De halve finales bij zowel de heren als de dames worden morgenavond vanaf 19.30 uur gespeeld bij Dieka van de Kruusweg. Een week later staat – eveneens bij Dieka – vanaf 19.30 uur de finale op het programma. Het Koningspaar was in de eerste ronde al onttroond, dat betekend dat Markelo een nieuwe Biljartkoning en Biljartkoningin zal krijgen.

Bij de dames zijn Chantal Pekkeriet, Truus Potman, Esther Blomsma en Marjolijn Vennebekken de halve finalisten, bij de heren zijn dat Erik Nijland, Dinant Lammertink, Roy Lankamp en Arjan Beld. Voordat de halve finales van start gaan zal eerst een loting plaatsvinden wie het tegen wie mag gaan opnemen.