Zomertoertocht voor race | mtb | gravel

Stichting Wielersport Markelo en Wielertoerclub Markelo organiseren op zondag 21 augustus een zomertoertocht voor fietsliefhebbers op mtb, gravel of racefiets. Het startpunt wordt ingericht bij Dieka aan de Oude Rijssenseweg 11 in Markelo waar voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is. Na inschrijving op de start locatie kunnen de fietsliefhebbers starten tussen 9.00 en 10.00 uur. 

Routes
De organisatie heeft voor de zomertoertocht gemarkeerde routes uitgezet voor de racefiets met afstanden van 60 en 90 km en gemarkeerde routes voor de gravel- en mountainbikes met afstanden van 40 en 60 km. Deze gemarkeerde fietsroutes leiden de deelnemers door de prachtige omgeving van Markelo die bekend staat om zijn vijf heuvels.

Inschrijving
Uitsluitend bij de start locatie bij Dieka kan voorafgaand aan de zomertoertocht worden ingeschreven. Betaling van de deelnamekosten kunnen worden voldaan met de pin of contant.

Deelnamekosten
De deelname kost 5,- euro per persoon voor NTFU-leden en 7,- euro voor niet-NTFU leden. De deelnamekosten is inclusief verzorging op de pauzeplaats.