Tropisch editie Foodgoan

De vierde editie van Foodgoan kan de boeken in met de kernwoorden, tropisch warm, genieten, drankjes, gezelligheid, foodtrucks, zomerse gezelligheid, sfeervol en voldoende kindervermaak. Het culinaire evenement van DMD-events mocht rekenen op veel publiek. Vanaf 16.00 uur stroomde het evenemententerrein langzaam vol maar was het rond de klok van 17.00 uur gezellig druk. De warmte zorgde ongetwijfeld voor een vroege drukte bij de bar. Drankjes vonden gretig aftrek. Maar lang duurde het niet voordat ook de verschillende foodtrucks en kraampjes in het openluchtrestaurant werden bezocht. Het menu varieerde van sushi tot eierbotter en van streekgerechten tot pizza. 

In een sfeervolle en gemoedelijke zomerse setting werd geproost op het mooie tropische weer. Gezinnen genoten volop mede door de geplaatste zandbak, skelters, springkussen en legostenen, die zorgden voor voldoende vertier voor de jongste jeugd. Drankjes, schaduwdoeken en een grote windmachine brachten voldoende verkoeling. In combinatie met het bestaande meubilair en palmbomen waande de bezoekers zich bijna op een vakantieplekje in het buitenland.

Het organiserende DMD-events heeft met deze 4e editie opnieuw gezorgd met tal van ondernemers, voor een culinair en sfeervol evenement op het Kaasplein in Markelo.