Getuigenoproep ongeval Stationsweg

Maandag 8 augustus heeft een man rond 12.40 uur een ongeluk gehad met zijn racefiets op de Stationsweg in Markelo. Dit gebeurde ter hoogte van de brug over het Twentekanaal aan de zijde van café Vennebekken. Op verzoek van familie zijn we op zoek naar getuigen van dit ongeval. De man is buiten bewustzijn geraakt en weet niet meer wat er is gebeurd. De man is gevonden door voorbijgangers waarna hij met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. 

Het vermoeden bestaat dat het een eenzijdig ongeval is geweest. De man is uit de richting van De Viersprong komen fietsen. Na zijn val is hij op de rijbaan naast de fietsstrook terecht gekomen (rondje op de foto). De familie weet dat de man door een jong stel is gevonden. Zij willen hen heel graag bedanken en spreken om de nog losse eindjes van dit ongeval aan elkaar te kunnen knopen. Naast dit jonge stel is er een tweede persoon bijgekomen die hulp heeft geboden. De familie heeft deze man gesproken doordat hij zijn nummer had doorgegeven aan het ambulancepersoneel.

De man heeft een behoorlijke klap gehad en is herstellende van een hersenschudding. Familie geeft aan: “Gelukkig heeft hij er niet iets ernstigs aan overgehouden, alleen het stukje hoe het is gebeurd, kunnen we maar niet loslaten. Wie helpt ons aan meer informatie en de namen van het jonge stel zodat we contact met hun op kunnen nemen?” Heeft u informatie betreffende dit ongeval of weet u wie de mensen waren die de man als eerste hebben gevonden? Neem dan contact op met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan redactie@maarkelsnieuws.nl. We sturen alle reacties door aan de familie en hopen dat zij met uw hulp in kaart kunnen brengen wat er is gebeurd.