Ondernemers maken kans op startersprijs

Ondernemers in Markelo die in 2021 zijn gestart met een eigen bedrijf maken kans op de Startersprijs Midden Twente 2022. Ze maken samen met startende ondernemers uit rest van Hof van Twente en Borne en Hengelo kans op deze prijs. Uit de aanmeldingen die via het aanmeldformulier op de website van de Startersprijs Midden Twente voor 15 augustus 2022 worden gedaan zal een jury een aantal genomineerden en een winnaar kiezen. De winnaar wordt op maandagavond 14 november 2022 bekend gemaakt in de Schouwburg Hengelo.

Genomineerden ontvangen waardecheques die besteed kunnen worden aan promotie of verdere doorontwikkeling van het bedrijf. De winnaar ontvangt 3.000 euro, de andere genomineerden elk 1.000 euro. Ook krijgen zij 10 uur coaching door ROZ-coaches. De prijzen worden aangeboden door de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente. De organisatie van deze verkiezing is in handen van ROZ.