Markelo langzaam in feeststemming

Het laatste weekend van augustus komt steeds dichterbij, dat is ook te zien aan de banieren die sinds deze week weer zijn opgehangen aan de straatlantaarns in de Grotestraat. Het officiële startmoment om de Dorpsfeestvlag op te hangen moet nog plaatsvinden. Het is traditie dat Markelo de vlag massaal ophangt nadat de grote Dorpsfeestvlag is gehesen op de silo van ABZ Diervoeding. De afgelopen jaren werd deze vlag op de zaterdag na het Goorse School- en Volksfeest opgehangen. “Bij nader inzien vinden we dit wat vroeg en hebben we het verplaatst naar begin augustus”, aldus Ceciel Boode namens het Dorpsfeestbestuur. De grote Dorpsfeestvlag zal dit jaar vanaf zaterdagmiddag 6 augustus wapperen op de silo van ABZ Diervoeding.

Voor degenen die nog geen vlag hebben of graag een nieuwe willen zijn ook dit jaar de vlagen weer te koop bij Plus Blankhorst en Welkoop Markelo.