Frisse duik voor hond en baas

Samen met je hond een duik nemen in het buitenbad van zwembad De Vijf Heuvels kan zondag 11 september tussen 10.00 en 13.00 uur weer tijdens de traditioneel afsluiter van het buitenseizoen. Welkoop Markelo zorgt zoals elk jaar tijdens ‘Doggy Plons’ in samenwerking met het zwembad voor een programma in en om het buitenbad. Van fotograaf tot dierenarts en van speelmogelijkheden voor kinderen tot een mobiele dog wash. Er val van alles te beleven buiten het water.

De entreekosten van 4,50 euro per hond komen ook dit jaar grotendeels ten goede aan een goed doel. Voor de tweede keer is hiervoor de Dierenambulance Hof van Twente selecteerd. Vrijwilligers van de stichting achter de dierenambulance zijn ook aanwezig tijdens Doggy Plons om meer informatie te geven over de werkzaamheden van de stichting.