Bente en Onky openen jeugdzolder

In het bijzijn van veel kinderen is vanmorgen de vernieuwde jeugdzolder van Camping De Poppe officieel geopend. De Poppe knuffelbeer mascotte Onky en de Markelose Bente Bronsvoort knipten het lint door, waarna de kinderen nieuwsgierig de jeugdzolder binnenliepen. De jeugdzolder is met de inzet van veel partijen op tijd af om dienst te doen als gezellig honk waar het animatieteam van De Poppe zorgt voor veel vertier voor de jeugd in de vakantieperiode.

Voor de kinderen was er vanmorgen ranja en taartjes waarmee de opening van de jeugdzolder een feestelijke tintje kreeg. Hierna startte al snel het knutselprogramma voor de kinderen. In de afgelopen weken is er getimmerd, geschilderd en behangen maar alles startte met een vastomlijnd idee van Ellen Aanstoot. Op de wanden van de jeugdzolder is behang aangebracht met daarop een tekening van Bente Bronsvoort. “Ik wist dat ze goed kon tekenen en heb Bente gevraagd om mijn idee uit te werken op papier. Meerdere keren hebben we bij elkaar gezeten en Bente begreep goed wat ik voor ogen had. Ik heb wel ideeën maar kan niet tekenen”, vertelt Ellen lachend.

Onky, de mascotte van Camping De Poppe heeft versterking gekregen van Jerry en Binky. Maar ook het meer, het zwembad en de groene omgeving van de camping zijn verwerkt in het ontwerp. Ellen: “Ik ben erg blij dat we het met elkaar op tijd af hebben gekregen. Door de inzet van veel mensen hebben we een prachtige jeugdzolder gecreëerd. Veel lokale mensen zoals bijvoorbeeld Lars Welmer en Bente Bronsvoort hebben ons hiermee geholpen maar ook mensen op de camping die spontaan hebben geholpen aan dit mooie eindresultaat”.

De jeugdzolder is het honk van het zeskoppige animatieteam op Camping De Poppe waar zij de gehele zomerperiode zorgen voor vermaak voor de jeugd, die op de camping verblijven. “We gebruiken natuurlijk niet alleen de jeugdzolder maar zorgen ook voor activiteiten en vertier op en rond het meer op de camping. Er ligt dit jaar zelfs een heuse stormbaan op het water waarmee we leuke activiteiten voor de jeugd gaan organiseren. Maar er is veel meer; het zwembad, de huifkartochten, droppings, sportactiviteiten, theater, discoavonden en nog veel meer”, vertelt Stijn enthousiast.