FestiFun krijgt eigen lied en mascotte

Zaterdagmorgen 27 augustus van 10.00 tot 13.00 staat de Markelose feesttent in het teken van FestiFun. De FestiFun-commissie van Dorpsfeest Markelo heeft de afgelopen twee jaar goed besteed en geeft aan een heel gevarieerd programma met verschillende activiteiten voor de kinderen in petto te hebben. Laura: “We willen dat alle kinderen mee kunnen doen in de leeftijd van drie tot circa tien jaar. Het wordt een kinderfestival, waar alles draait om fun!” Een kinderfestival met een eigen lied gezongen door Markelose kinderen: ‘Wij zijn er klaar voor – Yeah!’ en zelfs een eigen mascotte. De mascotte wordt tijdens FestiFun onthuld en kinderen kunnen alvast meedenken over een passende naam.

Kleurplaat
Op alle Markelose scholen deelde de FestiFun-commissie kleurplaten uit. Kinderen worden uitgedaagd, deze zo mooi mogelijk in te kleuren en de mascotte een unieke naam te geven. De FestiFun commissie: “Lever de kleurplaat en naam in op zaterdag 20 augustus tussen 14.00 – 16.00 uur bij Het Beaufort.”

Programma
Als het aan de FestiFun commissie ligt worden kinderen tijdens FestiFun volop vermaakt met veel activiteiten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld met hairwraps en glittertattoo’s opgemaakt worden voor een geweldige discofeest. Maar komt er ook een spannende traptrekkerrace dwars door de tent. Laura: “Ben je tussen de drie en zes jaar oud, neem dan je eigen traptrekker mee! Ben je al wat ouder? Ga dan voor de volle bingo bij de megabingo van Rogier de Avonturier.”