Vijftig jaar door dik en dun…

Vorig jaar waren Henk en Janni Bussink 40 jaar getrouwd. Een feestje zat er niet in door de alom bekende maatregelen met betrekking tot corona. Maar wat in het vat zit verzuurt niet en dus werd er naar een andere datum uitgeweken. Lang hoefde ze daar niet over na te denken want vandaag kennen Henk en Janni elkaar op de kop af, 50 jaar. Reden om een feest te bespreken bij De Poppe. De buurt had hun taak deze week al volbracht en Henk en Janni weten te verrassen met een traditionele boog aan de voordeur met rode en witte rozen. Misschien meuten ze nog maar door de organisatie van de Triathlon kan dat best lastig worden”, gaf Henk vanmiddag aan, net voordat ze wilden vertrekken naar de feest locatie.

Heel ver kwamen ze echter niet want de buurt was bij de brug nog druk bezig om de straat ‘glad genoeg’ te krijgen. De doorgang werd hen belemmerd. Gelukkig is een fles Mölnborrel altijd een goed uitgangspunt voor een gesprek en was de vrije doorgang al snel beklonken. Echter door wegwerkzaamheden en een toertocht van een mini-cooper club ontstond er zo waar een flinke file op de Larenseweg. Een borreltje voor de passagier van de automobilist voorkomt frustratie moeten de noabers hebben gedacht toen ze met de fles Mölnborrel bij een wachtende auto aanklopte. En dat bleek goed gedacht.

Henk en Janni, nogmaals namens de buurt van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en op naar nog vele mooie jaren samen!