Zomercafé met Enjoy

Op vrijdagmiddag 1 juli 2022 en 5 augustus 2022 wordt in Carintreggeland Huis Anholtskamp in Markelo een zomercafé georganiseerd. Net als voorgaande jaren wil de Stichting Franje Hof van Twente ook dit jaar weer voor de oudere inwoners van Markelo een gezellige middag verzorgen. Vooral in deze maanden wanneer kinderen, kleinkinderen, familie of vrienden op vakantie zijn, is het een prachtige gelegenheid om met elkaar een gezellige middag door te brengen. Op vrijdag 1 juli treedt Koor Enjoy op. Het Markelose koor brengt herkenbare liedjes ten gehore, wat uiteraard garantie geeft voor een muzikale en geslaagde middag. 

Onder het genot van eerst een kopje thee of koffie met iets lekkers erbij wordt een gezellig programma aangeboden, wat u zeker niet wilt missen. Ook zal er tussendoor weer een mooie verloting worden gehouden en natuurlijk wordt er weer voor een hapje en een drankje gezorgd.

Het Zomercafé zal dit jaar voor het eerst worden gehouden in Carintreggeland Huis Anholtskamp, A. ten Hovestraat 1 in Markelo van 14.00 – 16.00 uur (zaal open 13.30 uur).

De kosten voor deze gezellige middag zijn € 6,00 per persoon (inclusief verloting). Wilt u komen en gehaald / thuisgebracht worden, voor allebei graag even aanmelden bij: Nettie Gouman, tel. 0547 – 36 19 95 of Jacqueline Gootjes, tel. 0547 – 36 25 36. Voor het busvervoer wordt een bijdrage gevraagd van € 2,00 per persoon binnen de bebouwde kom en € 3,00 per persoon buiten de bebouwde kom.