Schulting, Beijer en Nederlof winnen Ronde van Markelo

De dorpskern van Markelo stond gisteravond in het teken van de wielersport dat werd afgetrapt met het Mid Summer Bike Event voor toerrijders en muzikaal werd afgesloten met Wielerpop. De beide evenementen omsloten de Ronde van Markelo, de vierde wedstrijd in de VIRO Criterium Cup Twente van dit seizoen. Inez Beijer uit Huissen wist vanavond de Ronde van Markelo bij de vrouwen op haar naam te schrijven. Ze wist de Goorse Marit Cent en Violinde den Breijen uit Delft voor te blijven. Peter Schulting uit Lemele wist het Markelose wielerronde bij de heren op zijn naam te schrijven voor klassementsleider Jelmer Ligtenberg uit Rijssen. Bij de amateurs trok klassementsleider Tim Nederlof aan het langste eind. Op het Kaasplein bleef het na afloop nog lang gezellig tijdens Wielerpop.