Nieuwe locatie BNI in Markelo

Chapter directeur Tom Fluks, nieuw lid Marsha Plevier en lidmaatschapscoördinator Martha van Hagen van BNI Capreolus.

Sinds 2018 komen een aantal ondernemers in Markelo bij elkaar om samen te netwerken tijdens een wekelijkse ontbijtsessie. Herberg de Pot was vanaf de oprichting van BNI Capreolus de vaste locatie met Teunis-Jan als gastheer en tot 1 juli tevens lid van de lokale netwerkorganisatie. Inmiddels is BNI Capreolus verhuisd naar De Hoeve. BNI verwelkomt gelijktijdig Marsha Plevier als nieuw lid die de bistro op Landgoed Kattenbergse Hoeve samen met haar man runt. De netwerkorganisatie BNI heeft als credo ‘Geven loont!’, netwerken worden met elkaar verbonden waardoor koude acquisitie in warme acquisitie veranderd.

Meer informatie over de leden en de sprekers op de komende bijeenkomst is te vinden op de website van BNI Capreolus waar het ook mogelijk is om je aan te melden voor een bezoek aan een ochtendsessie bij De Hoeve.