Zwemzeker de zomervakantie in

Om de zwemvaardigheid van kinderen te verbeteren biedt ZPC de Hof extra zwemtrainingen aan. Volgens de vereniging geeft het kinderen meer zelfvertrouwen om straks in de zomervakantie lekker te kunnen zwemmen in bijvoorbeeld het zwembad van de camping of de zee. Zwemmen is een activiteit dat je leert door te doen. Vandaar dat we deze opfriscursus aanbieden voor alle kinderen die reeds in het bezit zijn van zwemdiploma B. Daarnaast laat de vereniging ook graag zien hoe leuk de zwemsport is bij ZPC de Hof. Op woensdag wordt een zwemtraining gegeven van 17.30 tot 18.15 uur door een van de zwemtrainers en/of op donderdag een waterpolotraining door de waterpolotrainers.

Uw zoon/dochter kan voor 15 euro tot en met 14 juli iedere woensdagen/of donderdag komen trainen.  De eerste trainingen starten vanaf woensdag 25 mei, maar later instappen kan altijd. Aanmelden kan per mail via: zwemmen@zpcdehof.nl