Zonovergoten zesde editie Hof van Twente Triathlon

Zwembad de Vijf Heuvels en Openluchtheater de Kösterskoele vormden vandaag het decor voor de zesde editie van de Hof van Twente Triathlon. Met ruim 300 deelnemers trok het sportevenement minder deelnemers dan in voorgaande jaren. Het spits werd afgebeten door de jeugd in twee rubrieken gevolgd door de individuele starts van de 1/8 triathlon voor volwassenen en werd afgesloten met de Trio’s. De teamleden namen elk een onderdeel van de 1/8 triathlon voor hun rekening. De organisatie mag terugkijken op een zonovergoten en geslaagde zesde editie mede dankzij de enorme inzet van de vele vrijwilligers. De uitslagen van de zesde editie van de Hof van Twente Triathlon zijn binnenkort terug te vinden op de website van het sportevenement.

Alle gemaakte foto’s van het loopparcours zijn online te bekijken.