Hennie Wevers benoemd tot erelid MTV’65

Vanavond tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Markelose tennisvereniging MTV’65 is Hennie Wevers benoemd tot erelid van de de vereniging. “Hennie heeft zich jarenlang ongelooflijk ingezet voor de vereniging. Dat startte al met werk dat hij heeft verzet voor de bouw van de tennishal. Daar bleef het echter niet bij. Heel veel verschillende taken en commissies binnen de tennisvereniging heeft Hennie ingevuld. Van competitieleider, toernooicommissie, bestuur Technische dienst tot iedere maandagochtend klussen. “We hebben als bestuur gemeend om Hennie voor zijn enorme inzet voor te dragen als erelid van onze vereniging”, geeft het bestuur aan. De bestuursfunctie die Hennie vervulde in de afgelopen jaren draagt hij met goedkeuring van de leden, over aan André Welmer. 

Tijdens de feestelijke heropening van de kleedkamers en de keuken in november 2019 werd Hennie geëerd met de onthulling van de nieuw naam voor baan 1; de Hennie Weversbaan.