Haringhappen voor nieuwe uitkijktoren

Op dinsdag 21 juni wordt bij Herberg de Pot van 16.00 tot 20.00 uur voor ondernemers in de Hof van Twente een groot netwerkevenement georganiseerd door de De Haringparty Hof van Twente. De Haringparty Hof van Twente stelt zich ten doel om jaarlijks in één van de kernen een netwerkevenement te houden voor ondernemers in Hof van Twente. Net als in 2019, de eerste editie, wordt het evenement geheel georganiseerd door vrijwilligers. Het bestuur van de Haringparty bestaat uit een groep van vrijwilligers die zich belangeloos inzet voor de Haringparty Hof van Twente, te weten Teunis-Jan Roeterdink, Daniel Brandriet, Karin Eijkelkamp, Jorieke Eertink, Ruud Brok, Olle Geurts, Martin Leferink, Frank van het Bolscher en Nicola Wilmink. 

Het netwerkevenement van De Haringparty Hof van Twente wordt ook dit jaar gekoppeld aan een goed doel. Zo worden er onder andere items geveild waaronder uiteraard een haringvaatje. Met de opbrengst van deze avond wordt een goed doel gesteund. Het bedrag dat tijdens deze avond wordt opgehaald gaat één op één naar een goed doel in Markelo, namelijk de bouw van een uitkijktoren op één van de vijf Heuvels van Markelo. Deze uitkijktoren maakt dan onderdeel uit van de nog te ontwikkelen ‘Vijf Heuvels Belevings Wandelroute’. Het beklimmen van de uitkijktoren moet een vergezicht op gaan leveren over het prachtige landschap van Twente. Direct na de veiling zal de cheque met de opbrengst aan de stichting worden aangeboden.