Middagtocht naar Teuge met Franje

Op vrijdagmiddag 20 mei staat een middagreisje gepland met Stichting Franje. Deelnemers brengen per luxe touringcar een bezoek aan vliegveld Teuge. Hier worden zij verwelkomd met een kop koffie en iets lekkers. Vervolgens staat er onder leiding van een gids, met de bus een excursie over het vliegveld op het programma. De gids neemt de deelnemers mee in de wereld van het vliegverkeer. Na veel moois te hebben gezien en gehoord wordt de terugreis aanvaard, waarna de middag wordt afgesloten met een afscheidsdiner. De organisatie verwacht hierna rond 20.30 uur terug te zijn in Goor. Het vertrek is om 13.30 uur vanaf het Franje gebouw aan de Kloosterlaante Goor. Indien u opgehaald wilt worden is dit mogelijk vanaf 12.30 uur (indien vooraf aangemeld).\

De kosten voor deze middag bedragen 49.00 euro per persoon. Aanmelden is nog mogelijk, er zijn nog een paar plaatsen vrij in de luxe touringcar. Gaat u me??  Aanmelden kan via Salut. Telefoon: 0547 – 260053. Email: info@salut-welzijn.nl.