Inschrijving Avond4daagse gestart

Vanaf 31 mei tot en met 3 juni 2022 organiseert Openluchttheater De Kösterskoele voor de tiende keer de Avond4daagse in Markelo. In 4 avonden kunnen routes van 5 en 10 kilometer in en rondom Markelo worden gelopen vanuit het openluchttheater. In tegenstelling tot voorgaande jaren gaat de inschrijving voor het wandelevenement dit jaar niet meer via de basisscholen, maar digitaal. Op zaterdag 28 mei tussen 10.00 en 12.00 uur en op de eerste avond is het  ook mogelijk om je in de Kösterskoele in te schrijven.

Bij de online kaartverkoop zijn 3 soorten tickets beschikbaar: 4 avonden wandelen met medaille voor 4,50 euro, 4 avonden wandelen zonder medaille voor 3 euro en 1 avond wandelen met medaille voor 3 euro. De kosten zijn exclusief 60 eurocent aan servicekosten per ticket. Digitaal inschrijven kan via deze link.