De ‘Huiskamer van Markelo’ is gereed

Afgelopen vrijdag is de Huiskamer van Markelo geopend voor alle verkeer. De vele omleidingsborden buiten het centrum, in het centrum maar ook de barriers om het vrachtverkeer te weren uit de kern zijn opgeruimd. Aankomende week worden de puntjes op i gezet door het team van aannemer Twentse Weg- en Waterbouw. Wellicht moeten nog kleine puntjes op de i worden gezet, maar de Grotestraat blijft tijdens de afwerking- en opruimwerkzaamheden toegankelijk voor alle verkeer. Op korte termijn worden de bloembakken in het centrum van Markelo geplaatst door de vaste groep vrijwilligers. Dat mag dan gelden als de finishing touch voor de ‘Huiskamer van Markelo’. 

Gerrit Smit maakte afgelopen zondagmorgen bovenstaande dronebeelden van de afronding van de ‘Huiskamer van Markelo’.