Eenvoudige middag SC Markelo

Na twee gelijk gespeelde wedstrijden tegen Sportclub Neede en VIOS Beltrum nam Sportclub Markelo het vanmiddag aan de Endemansdijk op tegen Twenthe Goor. Onder heerlijke weersomstandigheden wist de ploeg van Rutger Kats drie punten te pakken. Er werd ruim gewonnen met 6-1. Vanaf minuut 1 had de thuisploeg weinig te duchten van de bezoekers uit Goor. Sportclub Markelo was heer en meester en wist kans op kans te creëren. In de 20e minuut kwam Sportclub Markelo dan ook op een verdiende 1-0 voorsprong. Rechtsback Hein Pinkert schoot met goede lage schuiver de bal in de hoek. Niet veel later werd de score verdubbeld. Dit keer was het aanvaller Miquel Schippers die een fout in de opbouw van Twenthe feilloos afstrafte.

Na de 2-0 ruststand ging Sportclub Markelo in de tweede helft verder waar het mee bezig was. Lang hoefde het publiek niet te wachten op de 3-0. Het was wederom Miquel Schippers die doeltreffend was. Toch deed Twenthe nog wel iets terug, kort na de 3-0 maakten de bezoekers de 3-1. Ondanks deze tegen goal bleven de zwart-witten doordrukken dat uiteindelijk resulteerde in een 6-1 overwinning door nog doelpunten van Schippers, tweemaal Slotman en Wagenaar. Kortom een eenvoudige middag voor de Markeloërs dat door de overwinning weer 3 punten kan bijschrijven. Sportclub Markelo speelt aanstaande donderdag 12 mei alweer de volgende wedstrijd. Men gaat dan op bezoek bij FC Eibergen. De aftrap op Sportpark De Bijenkamp Hoofd is dan om 19:30 uur.

Sportclub Markelo zette alle moeders in het zonnetje. In het kader van Moederdag kregen zij een prachtige rode roos.