Camping De Borkeld in andere handen

Camping De Borkeld, in het verleden ook bekend als Camping De Wildhof, is deze maand in andere handen gekomen. Eigenaren Dico en Agnita Stukker hebben de aandelen van het recreatiebedrijf aan de Winterkamperweg overgedragen aan Buitengoed De Borkeld BV. Dit is een besloten vennootschap van Gerrit Tijhuis en Paul Schuttenbelt. Laatstgenoemde is in Markelo geen onbekende en was betrokken bij de vele mobiele recreatiewoningen op Hessenheem. Het bijna 8 hectare tellende terrein dat grenst aan natuurgebied De Borkeld is al decennialang bekend als camping. De plannen van de nieuwe eigenaar zijn nog niet bekend. Het is niet de eerste camping in Markelo die na jaren van eigenaar wisselt. Aan de andere kant van Markelo werd in 2019 Camping De Kattenberg overgenomen door de familie Bomans en Werner Haafkes, die het omvormde tot Landgoed De Kattenbergse Hoeve en Mooi Twente Lodges.