Koperen jubileum Keukenhof van Twente

In 2009 begon Jeroen Meutstege in Holten met Keukenhof van Holten. In 2015 werd er in Delden een nieuwe studio geopend en werd de naam steeds meer gewijzigd naar Keukenhof van Twente. Vandaag vierde Jeroen samen met zijn team het 12,5 jarig jubileum van Keukenhof van Twente met een door JR Events georganiseerde activiteit en een etentje bij De Poppe. “Zonder dit team hadden we dit natuurlijk niet volbracht”, verzekert Jeroen ons. Na 12,5 jaar is het bedrijf uit haar locatie aan de Oranjestraat in Holten gegroeid. Jeroen: “Eind dit jaar hopen we onze intrek te nemen in ons nieuwbouwpand in Holten waar we kantoor, studio, opslag en werkplaats samenbrengen.” Door deze stap naar een groter pand hoopt Jeroen samen met zijn team door te groeien naar een volgend jubileum. Op de dag dat het koperen jubileum van Keukenhof van Twente wordt gevierd is overigens ook de nieuwe door Webmar gebouwde website online gegaan.