Walking Football Sc Markelo start op

In de soccerhal op het sportcomplex aan de Endemansdijk wordt de bal weer fanatiek rondgespeeld. “We mogen weer. Het is ook hard nodig. Bewegen en sociaal contact is zo belangrijk, zeker op wat oudere leeftijd. Alles natuurlijk wel onder de huidig geldende Corona regels. Corona heeft een heleboel, lange tijd stil gezet en er waren in sociaal verband weinig of geen mogelijkheden. In Markelo hebben we sinds 5 jaar een prachtige en gezellige manier om hier wat aan te doen… en dat is Walking Football in de Unive Soccerhal van Sportclub Markelo”, vertelt Bertus Bloemendal enthousiast. 

Wat is Walking Football?
Het is een snel groeiende sport voor mensen (55 +) die niet of bijna niet meer sporten en toch wat willen blijven doen om fit te blijven. Bekijk het als een langzame variant van normaal voetbal voor mannen als ook voor vrouwen. Het is niet nodig om talent te hebben of vroeger gevoetbald te hebben. Het doel is meer om op een rustige manier te bewegen en het voetbalspel in wandel tempo te spelen. Gezelligheid en sociaal contact is zeker ook een heel belangrijk aspect.

Opstarten seizoen
We gaan Walking Football van Sportclub Markelo voor seizoen 2022/2023  weer op starten. Er zijn twee speeldagen per week: op maandagavond om 20.00 uur en donderdagmorgen om 10.00 uur of op beide dagen. Heeft het uw interesse gewekt, kom dan op een van deze dagen eens kijken. U bent van harte welkom. Voor de kosten hoeft U het niet laten. Per keer 3.50 euro inclusief een kop koffie. Voor  vragen of opgave kunt U terecht bij Bertus Bloemendal. U kunt hem telefonisch bereiken op 06-53295473 of door een e-mail te sturen aan bloemendal.bertus@gmail.com.