Wensen gaan later in vervulling

De ijsprinsesjes hebben vorige week een bezoek gebracht aan de Martinuskerk. Alle kerstballen gevuld met wensen van kinderen en volwassenen hebben de prinsesjes uit de kerstbomen gehaald en overgedragen aan de Sneeuwkoningin. De Sneeuwkoningin is erg blij met de 62 kerstwensen die ze dan ook enthousiast in ontvangst heeft genomen. Door de huidige coronamaatregelen is het nog onduidelijk wanneer de Sneeuwkoningin officieel bekend gaat maken welke wensen zij van de inzenders in vervulling laat gaan. Wat ze wel alvast wil verklappen is dat er zeker vijf hele mooie wensen in vervulling zullen gaan. “Daarnaast ga ik mijn best doen om een wens met een algemeen belang te vervullen. Deze is dus niet voor specifiek, één persoon aangevraagd maar zal voor iedereen gelden”, vertrouwd de Sneeuwkoningin ons toe.

In de periode van 19 december tot eind december stonden de deuren van de Martinuskerk dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Dit om kinderen maar ook volwassenen in de gelegenheid te stellen om hun diepste wensen te delen met de Sneeuwkoningin. Daarnaast bood de Martinuskerk de mogelijkheid om in het voorportaal (onder de toren) een kaarsje aan te steken voor een dierbare en was er een kerststal opgebouwd.