Winterstop voor SC Markelo

Het eerste elftal van Sportclub Markelo komt deze jaargang niet meer in actie. Vorige week heeft de ploeg van trainer Rutger Kats zijn laatste competitiewedstrijd van 2021 gespeeld. De laatste wedstrijden van dit kalenderjaar zijn door de KNVB afgelast. De eerst volgende competitiewedstrijd voor Sportclub Markelo staat nu gepland op zondag 23 januari 2022, de zwart-witten gaan dan op bezoek bij v.v. Twenthe. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is het voor amateursporters niet toegestaan om na 17:00 uur te sporten. Dit besluit heeft tot gevolg dat er doordeweeks niet meer getraind kan worden aan Sportpark de Endemansdijk. Door het besluit van het kabinet heeft de KNVB besloten om dit kalenderjaar geen regulier competitieprogramma te laten spelen voor de A-categorie (prestatieve competities). Voetbalteams die spelen in de B-categorie (recreatieve competities) voetballen de komende weekenden nog wel.