Ook in 2021 geen Lichtjesmiddag

De jaarlijkse Lichtjesmiddagen georganiseerd door de Stichting Belangenbehartiging Algemene Begraafplaatsen Hof van Twente (BAB) gaan ook dit jaar niet door vanwege de beperkingen door corona. De stichting zal samen met uitvaartondernemers en gemeente op een centraal punt op de algemene begraafplaats in Markelo en drie andere befraafplaatsen in Hof van Twente een standaard met Lichtje plaatsen met de tekst ‘Een Lichtje voor allen die gemist worden’. Deze Lichten branden vanaf 18 december tot en met Tweede Kerstdag. Bezoekers kunnen op een voor hun geschikt moment, stilstaan bij hun overleden dierbaren. Een moment van alleen of in kleine kring samen herinneren en herdenken. Uiteraard moet men zich ook op de Algemene begraafplaats aan de dan geldende coronamaatregelen houden.