Merle Thijs maakt mooiste ‘offline’ kleurplaat

Eind oktober riep HofMarketing kinderen én volwassenen op om kleurplaten over deze bijzondere plekken, zo mooi mogelijk te maken. De kleurplaten waren gemaakt door André Geerdink uit Goor. Inkleuren mocht ook digitaal. De jury koos uiteindelijk twee winnaars: een winnaar van een digitaal ontwerp en een winnaar van een zonder digitaal hulpmiddel ingekleurde kleurplaat. Het digitale ontwerp van Watermolen den Haller uit Diepenheim gemaakt door Marcel van den Oever uit Goor werd uiteindelijk omgezet in 60 puzzels. De mooiste echt gekleurde kleurplaat werd door de 8-jarige Merle Thijs uit Stokkum ingeleverd. Zij kleurde kasteel Weldam en heeft inmiddels haar tekening als unieke puzzel ontvangen.

De 60 puzzels van Watermolen den Haller zijn inmiddels bezorgd bij de restaurants in Hof van Twente. “In het staartje van de Week van de Ondernemer, omdat er regelmatig kinderen bij jullie op bezoek komen en jullie hard zijn geraakt de afgelopen tijd, bieden we de eerste puzzels graag aan, aan de horeca van Hof van Twente”, aldus wethouder Wim Meulenkamp op het kaartje dat de horecaondernemers samen met de puzzels mochten ontvangen. De door André Geerdink ontworpen tekeningen zijn het hele jaar nog online terug te vinden.