Vrijwilligersprijs voor Johanna Beumer

De provincie Overijssel reikt 100 prijzen uit aan mensen die zich vrijwillig hebben ingezet in de provincie. Gemeenteraadslid en tevens Statenlid Herman Kalter heeft deze week in Hof van Twente de Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt aan aan Puck Vonk, voorzitter van Kids event Delden, de vrijwilligers van Vluchtelingenwerk en Johanna Beumer. Johanna heeft door de jaren heen veel vrijwilligerswerk gedaan. Zo is ze betrokken (geweest) bij de EHBO, het rijden voor het woonzorgcompplex Anholtskamp, wandelvrijwilliger in het winkel wandel project, bestuur van het CDA, ouderenbezoeker voor het project senioren op eigen kracht en actief bij de Jeu de Boules baan in Markelo. Johanna vindt het fijn om anderen te ontmoeten en in gesprek te komen en iets te kunnen betekenen.

Dit jaar wordt in iedere gemeente ook een ‘groene’ vrijwilligersprijs uitgereikt door de provincie, in nauwe samenwerking met de groene organisaties in de provincie Overijssel. Deze is in Hof van Twente overhandigd aan Herman Kraak. Deze prijs werd samen met Marjan van Harten van Landschap Overijssel uitgereikt.