Politieberichten week 46

Een ondernemer aan de Taets van Amerongenstraat heeft melding gedaan van een persoon die voor overlast zou zorgen bij zijn zaak. De veroorzaker heeft een verbod van een jaar gekregen om zich te begeven in of rondom het pand.

Eenzijdige aanrijding Molenstraat
Woensdagavond omstreeks 23.00 uur heeft een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden op de Molenstraat. Een buurtbewoner hoorde rond het genoemde tijdstip een harde knal en zag dat er een boompje omvergereden was. De veroorzaker bleek toen al gevlogen.

Aanrijding
Donderdagochtend rond de klok van elf uur vond een materiële aanrijding plaats tussen een voertuig dat van de parkeerplaats aan de Taets van Amerongenstraat af reed en een ander geparkeerd voertuig. De schade werd gemeld bij de politie, die bemiddeld heeft in de afhandeling.

Verdachte situatie Groenlandsdijk
Vrijdagavond werd rond half 8 een verdachte situatie gemeld aan de Groenlandsdijk. Daarbij zou een voertuig zich opmerkelijk ophouden. De politie trof ter plaatse meerdere voertuigen aan die aan een controle werden onderworpen. Uiteindelijk bleek het te gaan om partijen die bezig waren met de verkoop van een auto. Een persoon had de verblijfsdocumentatie niet helemaal in orde en werd door de politie verzocht dit zo spoedig mogelijk te gaan regelen.

Aanrijding op N346
In de nacht van zaterdag 20 november kreeg de politie een melding van een aanrijding binnen op de N346 tussen Diepenheim en Goor. Daar trof men een 29-jarige man uit Markelo aan die met het voertuig van de weg was geraakt en tegen de vangrail was geknald. De schade aan het voertuig was aanzienlijk. Tevens had de politie het vermoeden dat de bestuurder onder invloed van alcohol en verdovende middelen reed. Onderzoek moet uitwijzen of hiervan sprake is geweest.