Diamanten bruidspaar Maas

Vandaag is het exact 60 jaar geleden dat Ap en Jo Maas in het huwelijksbootje zijn gestapt. In kleine kring vierde het diamanten bruidspaar deze bijzondere mijlpaal gistermiddag bij De Haverkamp in Markelo. Samen met zijn vader en broer Jan startte Ap in 1954 een loonbedrijf wat met meerdere bedrijfsactiviteiten uitgroeide tot een groot familiebedrijf. In 1961 trouwde hij met Jo. Samen kregen ze drie kinderen. Jo werkte mee in het bedrijf. Na hun pensioen werd het tijd voor de wandelschoenen. Wie zag hen niet wandelen; samen hebben ze vele kilometers afgelegd in- en buiten Markelo.

Waar Ap nog dagelijks op het bedrijf aanwezig is, dat tegenwoordig wordt gerund door hun zoon en kleinzoon heeft Jo zich bekwaamd in het kunstschilderen. De kinderen zijn trots dat ze al zoveel jaren samen zijn. Namens hen, de kleinkinderen en achterkleinkinderen wensen zij het diamanten bruidspaar nog vele gelukkige en gezonde jaren toe.