Schoenmaker Schuurman verder als Schuurman sleutels

Op 30 november zal Schuurman Service Centrum gaan stoppen met schoenreparaties en aanverwante artikelen. Eddy zal zich met ingang van januari 2022 zich uitsluitend gaan richten op sleutel, batterij service. Met het oog op deze verandering zal de winkel de hele maand december gesloten zijn, zodat de winkelruimte ingericht kan gaan worden op uitsluitend de sleutelen batterij service. “We moeten door de enorme groei van ons bedrijf nu een keuze maken om het werk ook voldoende aan te kunnen. Geen makkelijke keuze maar wel een bewuste”, vertelt Eddy. Met ingang van januari 2022 zullen ook de openingstijden van het bedrijf aangepast worden. Schuurman sleutels is vanaf januari nog beperkt geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur.

De werkplaats- en winkelruimte van Eddy en Yvonne aan de Voordesdijk in Markelo wordt goed bezocht. “Service hebben we in een hoog vaandel staan, evenals de liefde voor ons vak. Juist om dit te kunnen waarborgen gaan we het roer omgooien”, geeft Eddy aan. Voor schoenreparaties raadt Eddy de winkels van Schuurman Schoenen in Goor en Schuurman Schoenen in Rijssen aan.

De werkplaats is vanaf januari geopend voor sleutels en batterijen op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur. Daarnaast blijven de webshops gewoon geopend. “Met de keus om ons vanaf januari uitsluitend te richten op de sleutelservice en de webshops, hopen we in de toekomst een betere balans te vinden tussen werk en vrije tijd”, besluiten Eddy en Yvonne Schuurman.